Úžasné vyzerá a ešte oveľa lepšie chutí: Skvelá babičkina tortička „VTÁČIE MLIEKO“

Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete,  ako asi každý , ktorý naň natrafil!

My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:

forma 20 cm

3 vajcia
125 g cukor – spolu  vyšľahať.

125 g múka hladká
50 g kakao
4 g prášok do pečiva-  všetko zmiešať

20 g maslo rozpustene ešte raz premiešať ,  pečieme na 180 stupňov asi 17 minút.

5 bielkov
300 g práškový cukor,  vyšľahaný sneh rozdeliť na 2 časti.

30 g kakao
10 g želatína
1 dl. vody kakao vmiešať do prvej časti a potom pridať želatínu s vodou.

1 dl hydratovaná želatína vmiešať do 2 časti.

Korpus potrieť rumom, vyliať kakaovú zmes, nechať 30 minút schladiť potom vyliať na bielu zmes a dať znova na 30 minút schladiť.

200 g horká čokoláda roztopiť
200 g biela čokoláda roztopiť

Bielu čokoládu vlejeme do horkej, NEMIEŠAME a s takto urobenou polevou polejeme tortu.

Video recept:

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: Cookrate – Cakes