Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete, ako asi každý , ktorý naň natrafil!
My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.
Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!
Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:
forma 20 cm
3 vajcia
125 g cukor – spolu vyšľahať.
125 g múka hladká
50 g kakao
4 g prášok do pečiva- všetko zmiešať
20 g maslo rozpustene ešte raz premiešať , pečieme na 180 stupňov asi 17 minút.
5 bielkov
300 g práškový cukor, vyšľahaný sneh rozdeliť na 2 časti.
30 g kakao
10 g želatína
1 dl. vody kakao vmiešať do prvej časti a potom pridať želatínu s vodou.
1 dl hydratovaná želatína vmiešať do 2 časti.
Korpus potrieť rumom, vyliať kakaovú zmes, nechať 30 minút schladiť potom vyliať na bielu zmes a dať znova na 30 minút schladiť.
200 g horká čokoláda roztopiť
200 g biela čokoláda roztopiť
Bielu čokoládu vlejeme do horkej, NEMIEŠAME a s takto urobenou polevou polejeme tortu.
Video recept:
Máme hotovo.
Prajeme Vám dobrú chuť.
Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.
Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.
zdroj: Cookrate – Cakes