Toto je jemný, slávnostný koláčik s vlašskými orechmi: Nedá sa mu nikdy odolať a na oslavách zmizne zo stola doslova vždy hneď ako prvý! Nemá totiž žiadnu chybu!

Dobrým koláčikov nie je nikdy dosť. Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete. 

My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:

Plech 20*30 vyložiť papierom.

Cesto:

6 bielkov
210 g cukor
1 polievková lyžica citrónovej šťavy
250 g vlašské orechy mleté
60 g múka hladká – vymiešame cesto,  pečieme ho v predhriatej trúbe 180 stupňov 20 minút.

6 žĺtkov- vyšľahať
1 čaj. lyžička vanilkovej esencie
200 g cukor
1 vanilkový cukor
30 g kukuričný škrob
4 dl mlieko  – Z ingrediencií uvariť krém a nechať vychladiť.

-300 g maslo vyšľahať a spojiť s krémom natrieť na plát a do chladničky na 1 hodinu stuhnúť.

-Najprv nakrájame na rezy a až potom zdobíme bielkovou polevou.

2 bielky
200 g práškový cukor
1 lyžica citrónovej šťavy – Vymiešame polevu

-Polevu  dáme do zdobiaceho vrecka a môžeme zdobiť.

Video recept:

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: Cookrate – Cakes