Tak chutné, že by som ich vedela jesť aj každý deň: Kráľovská dobrota!

Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete. Reč je o chutnom kuracom mäsku.

My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať! Je to prudko-návykový recept!

Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:

  • 5 kuracie stehná vrchné
  • marináda

1.

  • 0,5 čaj.lyž.soli
  • 0,5 čaj.lyž.mleté korenie
  • 0,5 čaj.lyž.sladká paprika
  • 0,5 čaj.lyž.oregáno
  • 1 pol.lyž.olivový olej

-Všetko spolu zmiešať, potrieť stehná a odložiť do chladničky na 30 min.

2.

  • 1 pol.lyž.rastl.olej

-Na panvici opekáme stehná z každej strany 5 min. , potom odložíme pod
alobal.

3.

  • 50 g maslo

-na panvicu do výpeku

4.

  • 1 cibuľa na plátky
  • 1 mrkva na plátky
  • 200 g šampióny na plátky
  • 1 cuketa na plátky
  • 1 červená paprika na kocky
  • 2-3 paradajky na kocky

-Cibuľu speníme na výpeku a postupne pridávame ostatné suroviny

5.

50 ml sójová omáčka
1 čaj.lyž.cukor
1 čaj.lyž.sladká čily omáčka
4 strúčiky cesnaku pretlačiť

-Všetko pridáme do zeleniny, vložíme stehná a prikryté dusíme 20 min.

6.

  • koriander nasekaný

-Hotové jedlo posypeme koriandrom.

 

Video recept:

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Zdieľajte tento článok nech to vidia aj ostatní!

zdroj: Youtube/fastkitchen

Vyskúšajte tiež tieto recepty:

VIANOČNÁ zemiaková šmakotina s kapustou, klobáskou a hubami: Toto je naša každoročná tradícia!

Tento babičkin recept má už 100 rokov: Výborná domáca eskymácka maškrta nemá chybu!