Používam na VEĽKONOČNÝ šalát ale dokonca aj na výbornú nátierku, ktorú by deti doma jedli kľudne doslova aj na kilá!

Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete.

My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:
  • 6 krajcov chleba
  • 3 ks vajec
  • 1 ks taveného syra
  • 1 strúčik cesnaku
  • 2 polievkové lyžice majonézy
Takto budeme v recepte postupovať:
  1. Vezmite si dostatočne veľkú panvicu, aby sa vám do nej zmestili všetky krajce naraz. Panvicu na platničke rozohrejte na stredný plameň. Potom do nej vložte krajce chleba a zľahka ich na sucho osmažte, v žiadnom prípade nepridávajte olej. Až sa vám krajce sfarbia do ľahko zlatistej farby, tak panvicu vypnite a krajce z nej vyberte.
  2.  Naplňte hrniec dostatkom vody a dajte vodu variť. Akonáhle voda dosiahne varu, dajte do nej vajcia a uvarte ich natvrdo. Po dovarení dajte vajcia schladiť do studenej vody, aby sa dali lepšie olúpať. Olúpané vajcia potom nastrúhajte do väčšej misky, v ktorej budete tvoriť nátierku.
  3. Do misky s nastrúhanými vajcami naďalej pridajte ešte tavený syr, prelisujte strúčik cesnaku a pridajte majonézu. Potom už vám zostáva všetky tieto ingrediencie dôkladne premiešať, aby sa všetky chute zmiešali do jednej. Pokiaľ budete chcieť, môžete do zmesi pridať vaše obľúbené bylinky, aby nátierka bola viac podľa vašich preferencií.
  4. Necháme nátierku nejaký čas v chladničke, aby sa trochu uležala. Potom už len hotovú nátierku namažte na osmažené krajce chleba a máte desiatu hotovú.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

Vyskúšajte tiež:

Moja kamoška mi prezradila skvelý recept na tie najchutnejšie nadýchané buchty: Takto chutia dokonale!

Babičkin tradičný guláš: Takto ho robí už cele dekády a nám chutí vždy úplne najviac!