Maškrta, ktorá mi vyšla hneď už na prvý pokus: Nepečená mamičkina dobrota, ktorú sme si doma veľmi obľúbili

Tiež milujete nepečené maškrty a hovoríte si, že chutných dobrôt nie je nikdy nie je dosť?

V tom prípade si zamilujete túto dobrotu, ktorá je naozaj jednotkou medzi zákuskami.

Pripravte si túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:

-Forma 25*25

1.

  • 200 g piškóty dlhé
  • 4 dl mlieko

-piškóty namočené v mlieku uložiť 1 vrstvu na dno formy.

2.

  • 1 l mlieko
  • 200 g cukor
  • 80 g vanilkový puding

-Tieto tri ingrediencie variť ešte za horúca, vymiešať  s 250 g masla , vzniknutý puding vyliať na piškóty, dať schladiť na 30 minút do chladničky znova uložíme namočené piškóty.

  • 250 g masla

3.

  • 1 dl voda
  • 100 g práškový cukor
  • 20 g kukuričný škrob
  • 600 g bobuľové ovocie

-uvariť a vyliať na piškóty, dať do chladničky na 1 hodinu.

  • 200 g šľahačka
  • 50 g horká čokoláda

-šľahačku rozotrieť na studené ovocie a na povrch nastrúhať čokoládu.

Video recept:

Mňam!

Máme hotovo!

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

zdroj: Cookrate – Cakes