Lahodná kokosová maškrta, ktorú sme si celá rodina hneď doma doslova zamilovali!

Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete.

My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:

plech 30*40 cm vymastiť a vysypať múkou

1.

6 bielkov
120 g cukor
5 g soli     z ingrediencií vyšľahať sneh
6 žĺtkov pridať do snehu a ešte prešľahať

2.

80 g múka hladká
40 g kakao
8 g prášok do pečiva zmiešane suché prísady pomaly vmiešať do snehu cesto vylejeme na plech
a pečieme v trúbe predhriatej na 180 stupňov cca. 30 minút.

3.

4 bielka
80 g cukor
120 g strúhaný kokos – z ingrediencií vyšľahať sneh pridať kokos natrieť na upečený plát a dať ešte piecť na 180 stupňov
cca. 15 minút.

4.

3 dl mlieko
120 g cukor
40 g kukuričný škrob
4 žĺtky  – všetko zmiešať priliať mlieko a uvariť puding,  chladíme 30 minút.

5.

100 g maslo zašľahať do pudingu, krém natrieť na vychladnutý plát
200 g ananásový kompót,  kúsky kompótu vtláčame do krému.

6.

2 dl smotana
50 g práškový cukor- vyšľahať šľahačku,  natrieť na kompót nakoniec postrúhame bielu čokoládu na vrch,
dáme ešte schladiť asi 30 minút.
50 g biela čokoláda na strúhanie.

Video recept:

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: Cookrate – Cakes

Vyskúšajte aj tieto výborné dezerty:

Fantastický domáci mrkvový šalát s báječnou chuťou: Chutnejší som dlho nejedla!

Famózny a bleskový čoko-koláčik BEZ múky a BEZ cukru: Nikdy ho nie je dosť!

Čokoládový zákusok s fantastickým krémom!