Je jemná ako obláčik: Jedna tortička, dva krémy a lahodná čokoláda: Nikdy nechcel veriť, že som ju nekúpila z cukrárne!

Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete. Jedná sa o jemnú tortičku, ktorá chutí ako tie najluxusnejšie zákusky z cukrárni.

My sme si ju teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy si ju pripravíme znova.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:

Forma : 20*20 vymastiť maslom

Na základ:

-4 bielka
60 g cukor
4 žĺtky
2 lyžice rumu
0,5 dl vody
80 g múka hladká
12 g. prášok do pečiva
35 g kakao  – všetko vymiešať a pečieme v predhriatej rúre na  180 stupňov 20 minút.

-50 g cukor
80 ml voda
1 lyžica rumu-  uvariť sirup a potrieme upečený plat

-4 žĺtky
50 g. cukor
160 g. práškový cukor
2 dl. mlieko
25 g. múky –  Z ingrediencií uvaríme krém

-200 g maslo –  vyšľaháme do krému, 3 dl smotany, 40 g práškový cukor-   Všetko spolu vyšľahať do krému a máme hotový druhý krém.

Plát potrieme prvým krémom, následne dáme stuhnúť a potom potrieme druhým krémom. Na záver nastrúhame na vrch čokoládu.

Video recept:

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: Cookrate – Cakes